hogyan lehet gyorsabbá tenni a nissan altimámat


Jawaban 1:

Van egy elméletem arról, miért vásárolnak az emberek különféle japán autókat. Ezek természetesen hatalmas általánosítások, és nem sértőek ...

Maradok az „autóknál” (szedánok és kupék):

Toyota: Valaki megvesz egy Toyotát, mert ez megbízható eszköz. Nem kell, hogy élvonalbeli technikája, stílusa vagy menetdinamikája legyen, csak minden alkalommal DOLGOZNI kell. Bizonyítékként bemutatom a Corolla-t, amely néhány évvel ezelőttig 4 fokozatú automata, 132 LE-s és hátsó dobfékekkel rendelkezett. De a Toyota milliókat adott el belőlük. A 2017-es Corolla még mindig rendelkezik hátsó dobfékekkel.

Honda: Valaki vesz egy Hondát, mert a Toyota húga - még mindig megbízható, de kissé kacérabb személyiséggel rendelkezik. Valaki hajlandó valamivel több NVH-val élni, mint a Toyota, de mégis egy jól megépített járműre számít, amelynek élesebb éle van a kezeléshez. Bizonyítékként bemutatom a Civic-et, amelyet mind műanyag, gyűrődések és „Millenial-ness” borítanak.

Mazda: Valaki azért vásárol Mazdát, mert szeret más lenni, és más megjelenésnek / kezelhetőségnek kedvez más tényezőkkel szemben. Egészen a közelmúltig minden olyan közúti teszt, amely a Mazda3-at és a Mazda6-ot vetette össze versenytársaival, a Mazdát választotta a legjobb kezelhetőségnek. Nem jelentenek csúcsteljesítményt, a 3-as 155 vagy 184 LE, a 6 pedig az egyetlen 184-HP opcióval rendelkezik, de jól lekerekített és véleményem szerint nagyon szépen megtervezett. Bizonyítékként adom a Mazda6-ot, olyan szép Soul Red-ben:

… És végül a Nissanhoz jutunk: Valaki azért vásárol Nissant, mert szeretne japán autót és megbízhatóságát (állítólag) a vásárláshoz, de az ÁR a fő tényező. Bejuthat egy vadonatúj Versába 11 990 dollárért, az Altimába pedig 22 500 dollárért. Az MSRP-k közel állnak az Accord (22 455 USD) és a Camry (23 070 USD) áraihoz, de azt tapasztaltam, hogy a Nissan márkakereskedők sokkal nagyobb eséllyel foglalkoznak nagy idővel az eladással. Pár éve volt egy Altima bérleti autónk Hawaiiban, tágnak és jól elrendezettnek találtam, de a CVT-t nehéz volt megszokni, és nagyon olcsó volt a belső anyagokban és a panel erősségeiben (lehet szó szerint hajlítsa be a sárvédőt, ha nekidőlt). Bizonyítékként a Nissan Versa-t, az Egyesült Államok legolcsóbb autóját adom, annak teljes műanyag agyfedélével és 109 LE-s dicsőségével:

Összefoglalva a túl hosszú válaszomat, az emberek szeretik vezetni az Altimát (a 6-oshoz, a Camryhoz vagy az Accordhoz képest), mivel japán megbízható, tágas és OLCSÓ.


Jawaban 2:
 1. A Nissan Altima a legolcsóbb, de megbízható és tartós autó a közepes méretű szedán szegmensben, ha összehasonlítjuk a versenytársakkal.
 2. Ez a legolcsóbb, de megbízható megoldás, ha a teljesítményét 180 BHP tartományban szeretné elérni. Az Altima erőteljesnek érzi magát, mint a versenytársai, amikor vezetik. Nem fog érezni semmilyen „sebességváltót és rángatózást”, mivel az Altima rendelkezik CVT-vel. Gyorsan megkapja az RPM-t, ha nem megy át a „rándulások és a sebességváltás zaja”. Az RPM gyorsabban változik.
 3. Az Altima 5 év korlátlan kilométeres garanciával rendelkezik
 4. Az értékesítés utáni szolgáltatások kiváló tapasztalatok a Közel-Keleten.
 5. Japán márka, így a pótalkatrészek olcsóbbak lesznek, és az autó megbízható.
 6. Jobb belső térrel rendelkezik, mint a Camry. (A Camry a szegmens legmegbízhatóbb japán autójának számít). Nagyon olcsó belső teret találtam Camry számára, összehasonlítva az Altimával vagy az Accorddal.
 7. Valamivel jobb futásteljesítményt nyújt a CVT átvitele miatt a közepes méretű szedán szegmensében, különösen az autópályákon.
 8. Belül tágas. Jó lehetőség családi autóként.
 9. Az ülés kényelmes távolsági vezetéshez.
 10. Teljesítmény - a CVT miatt érezni fogja igazán hatalmas teljesítményét.
 11. A szolgáltató központ személyzete nagyon együttműködő és segítőkész.
 12. Az Altima biztonságérzetet nyújt Önnek, amikor a kormány mögé ül. A Nissan valahogy elrendezi az utast, hogy így érezze magát.
 13. Kormányhangolás: - Ez merész és biztonságos érzést is ad, ha 130 km / h sebességgel halad.
 14. Az AC nagyon erős, főleg észreveszi a Közel-Keleten. A kabin hűvös lesz még akkor is, ha a külső hőmérséklet 50 ° C.
 15. Az autóhoz Bose hangszórók tartoznak.
 16. Sok Camry-t talál taxinak. Az Altima taxival fut, de ez nagyon kevés, mint Camry. Az Accord nem a taxibérlő flotta részeként értékesít.

Jawaban 3:

Anyámnak Altima kupéja van. Szó szerint magasan és alacsonyan keresgélt, hogy megtalálja a tökéleteset. Folyamatosan próbáltam behúzni őt egy harmonikus kupéba, mert erősebbek, bizonyítottabbak és több funkcióval rendelkeznek. Végül a megjelenés miatt nyert az Altima kupé. Aztán vezettem. Nagyon szórakoztató autó vezetni. Nem számítottam rá, hogy ennyire jól kezeli és ennyi visszajelzést ad. Úgy gondolom, hogy teljesítmény-gumiabroncsokkal ez az autó megfogó lesz. Az adás bosszantó. A CVT egyszerűen nem gyorsul fel egy ásásból, de ha mozog, mozog. Az Altima most rendkívül olcsó, a Nissan alapvetően odaadja őket. Egy barátomnak említettem, hogy úgy tűnik, mintha egy párhuzamos univerzumban élnénk, mert még 5-10 évvel ezelőtt is a Honda akkordjai borították az úttesteket, és most ez az Altima lol.


Jawaban 4:

Legtöbben nem „szeretik” vezetni.

„Elfogadják” a vezetést, mert ez elfogadható autó, nem jó autó.