hogyan lehet kedvesem


Jawaban 1:

Csak légy önmagad. Ön lesz a megfelelő hölgy a megfelelő srác számára. Ne próbálj olyan lenni, amilyen nem vagy. Próbáld meg növelni a "határokat", és próbálj ki új dolgokat. Ha több érdeklődési köröd van, több srác is érdeklődni fog irántad.

De soha ne add fel édes, kedves, szerető, megbocsátó létedet. A feleségem az, és ő a tökéletes feleség. Szerinte valóban gonosz, de olyan, mint egy nyuszi, aki farkasként próbál morgolódni: még mindig aranyos, mint a fene. Mondom neki, hogy ha nem lenne kedves, szeretetteljes és édes, nem vettem volna feleségül.

Amikor felnőtt vagy, akkor az igazi embert az igazi férfiak értékelni fogják. Néha a srácok megpróbálják éreztetni veled, hogy nem vagy elégséges, mert nem vagy "izgalmas", de ez meggyőz téged arról, hogy fel kell mondanod a jó jellemről és erkölcsről, hogy a nadrágodba kerülhessenek. Majd kidobnak, mert engedtél, és új hódításra van szükségük. Kidobják, mint a tegnapi újságot.

Legyél te továbbra is a gyönyörű!

Remélem, ez segített, jó napot kívánok!


Jawaban 2:

Kihasználják ezek a srácok a kedvességedet? Túl édes vagy ahhoz, hogy érvényesítsd a határokat vagy kiállj magad mellett? Erre hivatkozhatnak.

Ellenkező esetben maradjon hű önmagához, és ismerje fel, hogy a férfiak, akikkel randevúzol, nem felelnek meg NEKED. Ahelyett, hogy arra koncentrálna, hogy megváltoztassa önmagát, hogy megfeleljen az ideáljának, keressen valakit, aki örül annak, hogy olyan vagy, mint most. Kedves, kedves szívű ember, aki törődik másokkal. Potenciálisan traumás gyermekkoruk vagy nevelésük lehet, és izgalmas drámai kapcsolatot akarnak nevelni. Ha ez a helyzet, eszembe jut a „nem te vagy azok” klasszikus sora.

Legyen hobbija. Kirándulni. Könyveket olvasni. Hallgassa meg a podcastokat. Teremt. Legyen valaki, akit érdekesnek találna, és használja ezeket a tevékenységeket egy izgalmas élet létrehozásához.

Sok szerencsét!


Jawaban 3:

Nem szabad semmit tennie. Még akkor is, ha változtat, tegye saját személyes előnyei és preferenciái érdekében, ne mások előnyei és előnyei érdekében. Találj valakit, aki szeret téged azért, mert pontosan az vagy, ahelyett, hogy valaki azt mondaná neked, hogy más légy, állítólag vonzóbbá tenné őket.

Nem számít, amit mások mondanak neked, csak magadnak kell lenned. És ez mindenre érvényes. Szeretne egy fodrász frizurát? El akarja kerülni a sminkelést? Több „férfias tevékenységet” szeretne végezni? Hadd ne mondja senki, mit tehet és mit nem - csak tegyen bármit, ami boldoggá tesz. Aki azt mondja neked, hogy különbözz attól, aki és mi vagy, az nem érdemli meg a szerelmedet vagy a barátságodat.


Jawaban 4:

Akkor rossz fiúk! Vesztesek, mondom. Nincs olyan, hogy túl édes lennél azzal, akit szeretsz. Édes izgalmas. Anyukájuk valószínűleg őrült szukák voltak, és megpróbálnak lebontani, és újra a képére önteni. Cseszd meg. Csak légy önmagad.


Jawaban 5:

Ha önmagad vagy, és ez azt jelenti, hogy kedves és kedves vagy, folytasd önmagad. És türelemmel. Látjátok a csengő srácokat. Csak légy türelmes! Biztos vagyok benne, hogy talál egy elismerő fickót. Legyen kényelmes, mint amilyennek látszik lenni. Ez a legjobb ember, akit ismersz!


Jawaban 6:

Igazán? Ezek nagyszerű tulajdonságok. Csak akkor válik problémává, ha megengedi az embereknek, hogy végigjárják Önt.

Ellenkező esetben csak megpróbálnék randevúzni olyan férfiakkal, akik értékelik a személyiségedet.

Köszönöm a kérést és sok sikert. : 3